2,6 milionë euro investime të reja për Kamenicën

Kamenicë – Asnjëherë në histori të Kamenicës nuk është punuar e investuar me intensitet të tillë. Marrëveshja e radhës me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës kap vlerën e 2.6 milionë eurove ka shkruar Kadri Rahimaj.

Postimi i plotë:

Ky investim përfshinë:
1) Rrugën e njohur si “Xhadja e vjetër” – që lidhë fshatrat Berivojcë – Koretin – Topanicë, e që përbën një investim shumë të rëndësishëm në këto zona.
2) Rrugën “Orana” në Busavatë.
3) Rrugën “Isuf Morina” në Topanicë.
4) Rrugën që lidh fshatrat e malësisë Gjyrishec-Magurë-Konstadincë-Feriqevë(7.5km), dhe që shërben për qasjen në toka me potencial të madh bujqësor, dhe njëkohësisht rikthen vëmendjen e munguar në zonat e malësisë.

Falënderim i veçantë për Zëvendësministrin e MMPH-së z. Hysen Durmishi për bashkëpunimin e vazhdueshëm në të mirë të qytetarëve.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS