22 aktakuza të ngritura, shumica për vjedhje të shërbimeve

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan gjatë 24 orëve, me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë një (1) person dhe ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës se paraburgimit ndaj një (1) personi.

Aktakuzat : Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur njëzetë e tre (23) aktakuza kundër njëzetë e shtatë (27) personave:

Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Kanosja”,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Ngacmimi”
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor”
Shtatë (7) aktakuza kundër shtatë(7) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e Shërbimeve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mospërfillja e gjykatës”
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm”
Gjashtë (6) aktakuzë kundër gjashtë (6) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhje e pyllit”
Një (1) aktakuzë kundër një ( 1) personi, për shkak të veprës penale “Mashtrimi”
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Lëndim i rëndë trupor”
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e rëndë”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS