22 aktakuza të ngritura, prijnë vjedhja e shërbimeve dhe dhuna në familje

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan me urdhër të prokurorit ka ndaluar për 48 ore dy (2) persona dhe janë ngritur njëzetë e dy (22) aktakuza kundër njëzetë e dy (22) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan me urdhër të prokurorit ka ndaluar për 48 ore dy (2) persona. Një (1) person për shkak të veprës penale “Lëndimi lehtë trupor “dhe një (1) person për shkak të veprës penale “Kontrabandimi me migrant”.
Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur ngritur njëzetë e dy (22) aktakuza kundër njëzetë e dy (22) personave dhe atë për shkak të veprave penale:
Shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”,
Tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Grabitja”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Vrasje”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Dëmtimi i varreve apo kufomave”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Sulmi”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Vjedhje e rëndë”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Falsifikimi i dokumenteve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Vjedhja e pyllit”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Pengimi i personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Lajmërimi apo kallëzimi i rremë”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Kanosja”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS