19 aktakuza të ngritura kundër 23 personave

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur nëntëmbëdhjetë (19) aktakuza kundër njëzetetre (23) personave, për këto vepra penale:

Pesë (5) aktakuza kundër nëntë (9) personave për veprën penale “ Lëndim i lehtë trupor”
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge.
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale penale “Vjedhja e shërbimeve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale penale “ Vjedhja”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale penale “ Rrezikimi i trafikut publik”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale penale “ Dhuna në familje”,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale penale “Vjedhja e shërbimeve,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “ Falsifikimi i dokumenteve “,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “ Shpërdorimi i pasurisë së huaj”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kanosja”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “ Mashtrimi”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS