RCCOLA

18 aktakuza të ngritura, 12 prej tyre vetëm për vjedhje të shërbimeve

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve, janë ngritur tetëmbëdhjetë (18) aktakuza kundër nëntëmbëdhjetë (19) personave.

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tetëmbëdhjetë (18) aktakuza kundër nëntëmbëdhjetë (19) personave dhe atë për shkak të veprave penale :

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Grabitja”

Dymbëdhjetë (12) aktakuza kundër dymbëdhjetë (12) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”

UBT

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mos raportimi ose raportimi i rremë i pasurisë, i të ardhurave, i dhuratave, i dobisë tjetër materiale ose i detyrimeve financiare”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Vjedhja”

Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Sulmi”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Dhuna në Familje”./rajonipress/