15 aktakuza të ngritura për vjedhje të shërbimeve

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan gjatë 24 orëve, me urdhër të prokurorit ka ndaluar për 48 orë një (1) person dhe ka ngritur gjashtëmbëdhjetë (16) aktakuza kundër gjashtëmbëdhjetë (16) personave.

Ndalimet nga prokurori i shtetit:

Prokuroria Themelore në Gjilan gjatë 24 orëve, me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë një (1) person për veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”

Aktakuzat:
Pesëmbëdhjetë (15) aktakuza kundër pesëmbëdhjetë (15) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e Shërbimeve”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Shantazhi”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS