14 aktakuza të ngritura, 12 prej tyre për vjedhje të shërbimeve

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve me urdhër të prokurorit, ka ndaluar një (1) person i dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj një (1) personi si dhe ka ngritur katërmbëdhjetë (14) aktakuza kundër katërmbëdhjetë (14) personave për vepra të ndryshme penale.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Ka ndaluar një (1) person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, për shkak dyshimit se ka kryer veprën penale “Vjedhja”.

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit:
Një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një (1) personi, për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “Kanosja”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve, ka ngritur katërmbëdhjetë (14) aktakuza, kundër katërmbëdhjetë (14) personave, për vepra të ndryshme penale:
Dymbëdhjetë (12) aktakuza kundër dymbëdhjetë (12) personave për veprën penale “Vjedhja e Shërbimeve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Ndërtimi pa leje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS