13 aktakuza të ngritura në Gjilan, dominojnë “Dhuna në familje”, “Kanosja” dhe “Sulmi”

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjithashtu me urdhër të prokurorit në dy raste të ndara ka ndaluar dy (2) persona për 48 orë, për veprën penale “Dhuna në familje”.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit në dy raste të ndara ka ndaluar dy (2) persona për 48 orë, për veprën penale “Dhuna në familje”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur trembëdhjetë (13) aktakuza kundër pesëmbëdhjetë (15) personave, për këto
vepra penale:
Pesë (5) aktakuza kundër gjashtë (6) personave për veprën penale “Dhuna në familje”,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psiktorope ose analoge”,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor”,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale “Kontrabandimi i mallrave”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Uzurpimi i paligjshëm i pronës së paluajtshme”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kanosja”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Sulmi”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS