11 persona me aktakuza të ndryshme, sërish dominojnë vjedhjet e rënda

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur tetë (8) aktakuza kundër njëmbëdhjetë (11) personave.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tetë (8) aktakuza kundër njëmbëdhjetë (11) personave dhe atë për shkak të veprave penale:

Katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave për shkak të veprës penale “Vjedhja e Shërbimeve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Dhuna në Familje”,
Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave për shkak të veprës penale “Vjedhja e rëndë”,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për shkak të veprës penale “Keqtrajtimi i kafshëve dhe ndotja e ushqimit dhe e ujit të shtazëve”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS