11 aktakuza të ngritura për vjedhje të rrymës, ujit dhe shërbimeve tjera komunale

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dymbëdhjetë (12) aktakuza kundër dymbëdhjetë (12) personave.

Prokuroria e Gjilanit ka ngritur 12 aktakuza për këto vepra penale: Njëmbëdhjetë (11) aktakuza kundër njëmbëdhjetë (11) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”, që kryesisht përfshihet vjedhja e rrymës, ujit dhe shërbimeve tjera komunale etj.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Dhuna në familje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS