11 aktakuza të ngritura ndaj 14 personave, për vepra të ndryshme penale

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person për 48 orë, si dhe ka parashtruar një (1) kërkesë për caktim të masës së paraburgimit. Nga kjo prokurori janë ngritur njëmbëdhjetë (11) aktakuza kundër katërmbëdhjetë (14) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person për 48 orë për shkak të veprës penale “Zjarrëvënia”

Kërkesat për caktimin e paraburgimit
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit për një (1) person, për shkak të veprës penale “Zjarrëvënia”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur njëmbëdhjetë (11) aktakuza kundër katërmbëdhjetë (14) personave dhe atë për shkak të veprave penale :

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale ”Asgjësimi apo dëmtimi i pasurisë”;
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”;
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Ngacmimi”;
Një (1) aktakuzë kundër katër (4) personave, për shkak të veprës penale “Cënimi i të drejtës në menaxhim”;
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Kanosja”;
Dy (2) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Lëndimi i lehtë trupor”;
Dy (2) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Ndërtimi pa leje”;
Dy (2) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS