10 sëmundjet që “shëron” buzëqeshja

Thonë që buzëqeshja të zgjat jetën. Të qeshurit është i domosdoshëm për çdo njeri, pasi ndikon direkt në humorin e tij.

Më poshtë do të lexoni disa nga 10 sëmundjet që i ‘shëron’ buzëqeshja

  1. Buzëqeshja na zbukuron.
  2. Buzëqeshja ndryshon humorin.
  3. Buzëqeshja heq stresin.
  4. Buzëqeshja forcon sistemin imunitar, kështu që nuk prekemi shumë shpesh nga sëmundjet.
  5. Buzëqeshja e ul tensionin e gjakut.
  6. Buzëqeshja është ngjitëse.
  7. Buzëqeshja ju bën më të rinj duke ua hequr vitet.
  8. Buzëqeshja të bën të suksesshëm.
  9. E qeshura shtyp vrasësit e dhimbjeve dhe serotoninën.
  10. E qeshura ndihmon në mbajtjen e qëndrimeve tona pozitive.
Shpërndaje.
© RAJONIPRESS