10 aktakuza të ngritura, sërish aktualizohen vjedhjet e shërbimeve

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar një (1) person të dyshuar dhe ka ngritur dhjetë (10) aktakuza kundër dhjetë (10) personave.

Ndalimet nga prokurori i shtetit :

Prokuroria Themelore në Gjilan gjatë 24 orëve, me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë një (1) person për veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dhjetë (10) aktakuza kundër dhjetë (10) personave, për shkak të veprave penale :

Gjashtë (6) aktakuza kundër gjashtë (6) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e Shërbimeve”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Falsifikimi i parasë”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS