Uji Dea

Teknik i Mirëmbajtjes

14:31, 20 Gusht, 2023

Organizata:

Uji Dea

Tel: 0038344491339

Info:

Qyteti: Gjilan

Adresa: Rrruga Mehmet Akif Ersoy 3, Gjilan 60000 Republika e Kosovës

Numri i pozitave: 1

Kategoria: Konkurs

Kompania Ujë Dea shpall pozitë të lirë të vendit të punës:

Pozita: Teknik i Mirëmbajtjes
Vendi: Gjilan

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Rregullon dhe kontrollon në tërësi të gjitha punët që lidhen me mirëmbajtjen e përgjithshme në prodhim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në emailin tonë zyrtar [email protected] ose të kontaktojnë në +38344491339 whatsapp & viber.

Detajet sikurse edhe afatin për këtë pozitë, do të e gjeni duke klikuar këtu.

Bëhu pjesë e ekipit tonë.