RCCOLA

Njoftim – Takim Publik me Qytetarë – 30.06.2023 – KK Viti

13:43, 12 Qershor, 2023

Organizata:

Komuna Viti

Tel: 0280/381-647
Kontrollo në artikull

Info:

Qyteti: Viti

Adresa: Rr. 28 Nëntori, 61000, Viti

Kategoria: Njoftim

Njoftim – Takim Publik me Qytetarë

Ju njoftojmë se takimi i parë publik i kryetarit të komunës së Vitisë, Sokol Haliti për vitin 2023, me qytetarë dhe grupet e interesit dhe të gjithë palët e interesuara do të mbahet me datën: 30.06.2023 (e premte ), në Sallën e Kuvendit Komunal në Shtëpinë e Kulturës “ Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti, duke filluar në ora 14:00h.

Në këtë takim ju do të njoftoheni për:

  • Punët e zhvilluara për vitin 2023 (periudha janar-qershor).
  • Planifikimet për 6 mujorin e dytë.

Ky takim publik është i hapur dhe pjesëmarrësit kanë të drejtë të parashtrojnë pyetje.

LINK