Hidromorava

Njoftim publik rreth pranimit në konkursin për Mjek dhe Stomatolog – Viti

11:03, 7 Qershor, 2023

Organizata:

Komuna Viti

Tel: 0280/381-647
Kontrollo në artikull

Info:

Qyteti: Viti

Adresa: Rr. 28 Nëntori, 61000

Kategoria: Njoftim

Komuna e Vitisë

Njoftim publik nga Njësia e Burimeve Njerëzore në Viti rreth pranimit në konkursin për Mjek dhe Stomatolog.

Në linkun më posht, gjeni informatat dhe detajet e konkursit:

LINK