RCCOLA

Njoftim publik për dëgjim buxhetor për projekt buxhetin e Komunës së Vitisë për vitin 2024-2026

09:18, 13 Shtator, 2023

Data e përfundimit: 2023-09-19

Organizata:

Komuna Viti

Tel: 0280/381-647

Info:

Qyteti: Viti

Adresa: Rr. 28 Nëntori, 61000, Viti

Ka skaduar afati!

Kategoria: Njoftim

Ftohen qytetarët dhe të gjithë të interesuarit, duke përfshirë asamblistët, këshillat e fshatrave, klubet sportive, bizneset, shoqatat e grave, personave me aftësi të kufizuara, shoqërinë civile etj., që të marrin pjesë në dëgjimin buxhetor për projekt buxhetin e Komunës së Vitisë për vitin 2024-2026, të cilin e organizon Kuvendi I Komunës së Vitisë.

Dëgjimi buxhetor mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Vitisë, në Shtëpinë e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti, më datën 19.09.2023 (E martë), me fillim ora 12:00.

Komentet dhe sugjerimet e juaja mund të I dërgoni deri më datën: 18.09.2023 në e-mail adresën [email protected]

LINK