RCCOLA

Njoftim DBPZhR – Viti – Thirrje për aplikim

14:09, 12 Korrik, 2023

Data e përfundimit: 2023-08-18

Organizata:

Komuna Viti

Tel: 0280/381-647
Kontrollo në artikull

Info:

Qyteti: Viti

Adresa: Rr. 28 Nëntori, 61000, Viti

Ka skaduar afati!

Kategoria: Njoftim

Njoftim nga Drejtoria për Bujqesi, Pylltari dhe Zhvillim Rural

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Viti, njofton të gjithë fermerët se Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka hapur thirrjen për pagesa direkte për qumësht/litër sipas kategorive të cilësisë, therrjet e raportuara të gjedhit, viçat për majmëri, akuakulturë, zogj për majmëri si dhe pagesa direkte për kulturën bujqësore të grurit, mjedrës, mollës, kumbullës, rrushit, dredhëzës, arrës, fasules, misrit, qershisë, vishnjës dhe dardhës.

Për kriteret dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim, informatat e hollësishme mund të merren edhe ne web faqen e MBPZHR-se, www.mbpzhr-ks.net/sq/subvencione

Periudha e aplikimit:

Nga data 10.07.2023 deri me datë 18.08.2023

LINK