KRU Hidromorava – KONKURS PUBLIK – SEKRETAR /E

10:00, 5 Tetor, 2023

Data e përfundimit: 2023-10-25

Organizata:

KRU Hidromorava Sh.A.

Tel: 0800 61 000

Info:

Qyteti: Gjilan

Adresa: Rr. Vëllezrit Gërvalla, Nr. 71 Gjilan, Kosovë

Numri i pozitave: 1

Ka skaduar afati!

Kategoria: Konkurs

KRU Hidromorava në Gjilan, shpall konkurs publik për plotësimin e vendit të lirë të punës:

Titulli i pozitës: SEKRETAR /E

Për të u informuar rreth kushteve dhe përgjegjësive klikoni këtu: Konkurs Hidromorava

Të drejtë aplikimi për këtë konkurs kanë të gjithë qytetarët pa dallim të Republikës së Kosovës.

Aplikimi duhet të bëhet përmes dorëzimit të aplikacionit me dokumente në pliko të mbyllur në objektin e ndërmarrjes KRU “Hidromorava”, rruga “Vëllezërit Frashëri”, p.n. Gjilan (Kati II-të), dhe dorëzimit të aplikacionit me dokumente përmes postës elektronike [email protected]. Me rastin e aplikimit në pliko të mbyllur, aplikuesi do të merr numrin e dorëzimit të aplikacionit nga arkiva e ndërmarrjes.

Konkursi mbetet i hapur njëzet e një (21) ditë kalendarike, nga data 05.10.2023. Afati i fundit për aplikim është 25.10.2023, deri në ora 16:00.

Së fundmi:

THIRRJE PUBLIKE PËR GRANTE 2024

Afati për aplikim edhe: 30 ditë.

Konkurs pune – Shofer të kategorisë CE

Kontrollo në postim detajet rreth afatit.