RCCOLA

KONSULTIM PUBLIK – Planifikimi i buxhetit komunal 2024-2026 – Viti

14:51, 8 Gusht, 2023

Organizata:

Komuna Viti

Tel: 0280/381-647
Kontrollo në artikull

Info:

Qyteti: Viti

Adresa: Rr. 28 Nëntori, 61000, Viti

Kategoria: Njoftim

Komuna e Vitisë fton qytetarët të marrin pjesë aktive në hartimin e buxhetit komunal 2024 – 2026.

Konsultimet buxhetore do të mbahen në këto orare:

  • 14.08.2023 – Pozhoran dhe fshatrat përreth. Lokacioni: Shkolla e Mesme e Lartë Mikse, ora 17:00;
  • 14.08.2023 – Skifteraj. Shkolla e fshatit, ora 19:00
  • 15.08.2023 – Qyteti i Vitisë dhe fshatrat përreth. Lokacioni: Shtëpia e kulturës – Salla e Kuvendit, ora 17:00;
  • 16.08.2023 – Viti, grupet e interesit. Lokacioni: Shtëpia e kulturës – Salla e Kuvendit, ora 12:00.

Ju mirëpresim.

LINK