Hidromorava

Debat publik lidhur me projektet e ujësjellësit – KK Viti

16:10, 13 Korrik, 2023

Data e përfundimit: 2023-07-18

Kompania/Institucioni:

Komuna Viti

Tel: 0280/381-647

Info:

Qyteti: Viti

Adresa: Rr. 28 Nëntori, 61000, Viti

Ka skaduar afati!

Kategoria: Njoftime

Njoftim për debat publik lidhur me projektet e ujësjellësit në fshatrat:

  • Ramjan,
  • Fshati i Ri,
  • Radivojcë dhe
  • Devajë.

Debati Publik dhe prezantimi i i projektit do të bëhet me datën 18.07.2023 (e martë), me fillim në ora 10:00, në Objektin e Zyrës së Kryetarit në Viti, në sallën e takimeve.

Komentet mund të dërgohen edhe me shkrim ne email adresën: [email protected]

LINK