Kontakti

Lajmet nga UBT

UBT ju uron suksese maturantëve në testin shtetëror të maturës

Publikuar

Të dashur maturantë,

Ju po përmbyllni me shumë sukses një̈ rrugëtim tejet të rëndësishëm në jetën tuaj, andaj ju përgëzojmë për të arriturat tuaja. Megjithatë, ky është vetëm fillimi i rrugëtimi të jetës tuaj akademike dhe profesionale. Prandaj, UBT ju uron shumë suksese në testin shtetëror të maturës.

Secili prej jush, tashmë është̈ përballë̈ zgjedhjes, që me shumë gjasë, do të vendosë edhe të ardhmen e karrierës tuaj, prandaj këshilla jonë për ju është̈ që të merrni sa më shumë informacione mbi programet dhe profesionistët për të cilët sot ka nevojë vendi ynë, por edhe bota.

Ajo se çka ofrojmë̈ ne për studentët tanë̈ janë̈ programe të shumta studimi dhe disa të tjera në proces të akreditimit, rreth 200 specializime, qindra bursa studimi në UBT dhe për studime në rreth 500 universitetet tona partnere, më shumë se 100 laboratorë̈ të sofistikuar dhe të pajisur me mjetet më bashkëkohore në nivel botëror, mundësi për pjesëmarrje nëpër gara e vizita studimore brenda dhe jashtë̈ vendit, mundësi të shumta për punë praktike e punësim ende pa i përfunduar studimet, e shumë mundësi të tjera, të cilat do t’i fitoni vetëm pasi të filloni rrugëtimin tuaj profesional në UBT.

Me UBT-në ju do të keni mundësi që të përjetoni nivelin më të lartë të studimeve në një institucion të licencuar dhe të njohur për ekselencë dhe për standarde të larta nga EFQM dhe ISO 9001:2015, si organizatat më të rëndësishme dhe më të njohura botërore për matje të cilësisë̈.

UBT është̈ institucioni privat i arsimit të lartë me më së shumti programe dhe specializime të akredituara në Kosovë, përpos kësaj, këto programe i përkasin fushave të cilave u mungojnë̈ ekspertët, andaj ju do të gjeni punë ende pa i përfunduar studimet, ashtu siç̧ kanë gjetur mbi 98% e studentëve tanë̈ tash e 19 vite.

Të gjitha studimet janë̈ krijuar në atë̈ formë që të jenë sa më afër jush, përmes qendrave dhe kampuseve në Prishtinë, Lipjan, Ferizaj, Pejë, Gjilan dhe Prizren.

Programet në të cilat ju mund të studioni në UBT janë:

–           Menaxhment, Biznes dhe Ekonomi

–           Shkenca kompjuterike dhe Inxhinieri

–           Menaxhim i Mekatronikës

–           Sistemet e Informacionit

–           Juridik

–           Arkitekturë

–           Inxhinieri e Ndërtimit

–           Shkenca Politike

–           Media dhe Komunikim

–           Inxhinieri e Energjisë

–           Infermieri

–           Dizajn i Integruar

–           Shkenca të Ushqimit dhe Bioteknologji

–           Farmaci

–           Stomatologji

–          Arti dhe Mediat Digjitale

–          Muzikë Moderne, Produksion Digjital dhe Menaxhmet

–         Teknik i Radiologjisë

–         Teknik i Anesteziologjisë

–         Inxhinieri e Agrikulturës dhe Mjedisit

Programet në proces të akreditimit janë:

 • Dizajn i Integruar i Avancuar
 • Studime të Sigurisë
 • Gjuhë dhe Kulturë
 • Gjuhë Angleze
 • Trashëgimia dhe Menaxhimi i Turizmit
 • Shkenca të Sportit dhe të Lëvizjes
 • Trafiku dhe Menaxhim i Transportit
 • Psikologji
 • Mjekësi e Përgjithshme
 • Kujdesi Paliativ dhe Kirurgjik
 • Teknik Dentar
 • Shendet Publik dhe Menaxhim
 • Laborat i Biokimisë Mjekësore
 • Shkenca Paramjekësore
 • Biznes dhe Teknologji
 • E drejta Penale
 • Bachelor Profesional në Fizioterapi
 • Zhvillim dhe Urbanizëm
 • Menaxhim i Patundshmërive dhe Infrastrukturës

Përpos studimeve në UBT, përgjatë̈ viteve të studimit, ju do të keni mundësinë̈ që të studioni jashtë̈ vendit edhe përmes bursave nga programe të ndryshme evropiane dhe amerikane, diploma të dyfishta dhe programe për studime të përbashkëta me universitete të ndryshme partnere.

Vendimi për studime merret një̈ herë në jetë, prandaj përkujdesuni që të merrni vendimin e duhur që në fillim.

Zgjedh më të mirin, që të bëhesh më të miri!/UBTnews

Lajmet nga UBT

Studio Juridik në UBT, jepi diplomës tënde vulën e dallimit

Publikuar

UBT është institucioni më inovativ ne Kosovë dhe rajon, i cili ofron programin më të kompletuar në fushën e drejtësisë në kuadër të Fakultetit Juridik. Programi është i hartuar në atë mënyrë saqë aftëson studentët për të kontribuar në zhvillimin e një shoqërie demokratike.

Përgatitja e juristëve të së ardhmes, si dhe ofrimi i njohurive të avancuara për sistemin e drejtësisë përmes tri specializime unike: civil, penal dhe ndërkombëtarë, ka qenë dhe mbetet qëllim parësor i UBT-së

Studio dhe jepi diplomës tënde vulën e dallimit, përfito diplomë të njohur ndërkombëtarisht, aftësohu profesionalisht në institucionin që u hapë rrugë studentëve në zhvillimin e tyre profesional, si dhe punësohen gjatë dhe pas përfundimit të studimeve./UBTnews

Apliko TANI: https://apliko.ubt-uni.net/

Vazhdo të lexosh

Të kërkuara