Kontakti

Kulturë

Në formë si asnjëherë tjetër, Fifi rrëmben vëmendjen në paraqitjen e re

Publikuar

Pamja e Fifit tani është tjetërsuar.

Këngëtarja e baladave, Fifi po shfaqet çdo herë e më në formë.

Fifi ka mbajtur një dietë mjaft strikte e që këtë e tregojnë më së miri format e saj.

Së fundmi, këngëtarja ka publikuar disa foto, ndërsa ka nxjerrë në pah barkun e sheshtë që tani nuk po heziton ta tregoj në çdo paraqitje të re.

Vazhdo të lexosh

Kulturë

Çfarë bëjnë njerëzit inteligjentë para gjumit

Publikuar

Ajo çfarë bëni para gjumit, flet shumë për karakterin tuaj. Këmbëngulja për të fjetur menjëherë pasi jeni shtrirë nuk është mënyra e duhur.

Sado të lodhur të jeni nga rutina e përditshmërisë, faza e para-gjumit, kërkon impenjimin e saj.

Një aktivitet sado i vogël, ndihmon trurin të punojë shëndetshëm dhe të kërkojë vetë orët e duhura të gjumit gjatë natës.

Më poshtë do të listojmë nëntë gjërat që njerëzit e suksesshëm bëjnë përpara kësaj faze të domosdoshme:

Leximi i një libri

Të listuarit e aktivitetit të së nesërmes

Të kaluarit më shumë kohë me familjen

Reflektimi mbi ditën në mbarim e sipër

Meditimi

Planifikimi i orëve të gjumit

Shkëputja totale e gjithçkaje që mban në kontakt me punën

Të vënit kokën në jastëk vetëm me mendime pozitive

Të përfytyruarit e suksesit të së nesërmes

Vazhdo të lexosh

Të kërkuara