Kontakti

Kronika e zezë

Hajni hyn në market, ja çfarë i ndodhë (video)

Publikuar

Tentimet për grabitje në market nuk është një dukuri e panjohur në kryeqytet.

Këtë e dëshmon edhe një video e postuar në Facebook nga Vrojtuesit e lagjes, në të cilën është filmuar se si sonte një person i armatosur hyn në një market në Prishtinë për të kryer vjedhjen.

Fatmirësisht, plani i tij nuk pati sukses dhe ai u largua me të shpejtë nga vendi i ngjarjes.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FvrojtuesitPrishtine%2Fvideos%2F318400862914135%2F&show_text=0&width=267” width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Vazhdo të lexosh

Kronika e zezë

Në Shërbimin Korrektues të Kosovës janë mbi 1 mijë persona të dënuar

Publikuar

Në Shërbimin Korrektues të Kosovës janë mbi 1 mijë persona të dënuar

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka ndarë statistikat ditore sa i përket numrit të dënuarve, të pranuarve, të liruarve, dhe të paraburgosurve.

Sipas statistikave, në total janë 1488 persona, ku 1038 prej tyre janë të dënuar.

3 prej tyre janë pranuar gjatë ditës së sotme, ndërsa ëshë liruar një person.

Poashtu janë në paraburgim 447 persona.

Vazhdo të lexosh

Të kërkuara