Kontakti

Lajmet nga UBT

Edin Pula, studenti që përfitoi bursë për shkëmbim semestral në Universitetin e Hungarisë

Publikuar

UBT i ka mundësuar shkëmbim semestral studentit të Shkencave Politike, Edin Pula, në universitetin shtetëror për shërbime publike, në Budapest të Hungarisë, saktësisht në National University of Public Service.

Edini falë bursës së fituar vazhdoi studimet në këtë universitet për një semestër, ëndërr kjo e kamotshme e tij për të qenë pjesë e një universiteti të njohur në botë.

Pas përfundimit të semestrit, ai është kthyer në Kosovë me dëshirën më të madhe për të dhënë kontribut si rezultat i kompetencave të larta, përvojë që tashmë synon ta ndajë në vendin e tij.

UBT ka partneritet dhe bashkëpunim me rreth 500 universitete dhe institucione të shquara në botë, falë së cilave bëhet shkëmbimi i studentëve, stafit akademik, si dhe ka krijuar bashkëpunim në aspektin shkencor dhe teknik, vizita studimore, etj.

Lajmet nga UBT

Studio Juridik në UBT, jepi diplomës tënde vulën e dallimit

Publikuar

UBT është institucioni më inovativ ne Kosovë dhe rajon, i cili ofron programin më të kompletuar në fushën e drejtësisë në kuadër të Fakultetit Juridik. Programi është i hartuar në atë mënyrë saqë aftëson studentët për të kontribuar në zhvillimin e një shoqërie demokratike.

Përgatitja e juristëve të së ardhmes, si dhe ofrimi i njohurive të avancuara për sistemin e drejtësisë përmes tri specializime unike: civil, penal dhe ndërkombëtarë, ka qenë dhe mbetet qëllim parësor i UBT-së

Studio dhe jepi diplomës tënde vulën e dallimit, përfito diplomë të njohur ndërkombëtarisht, aftësohu profesionalisht në institucionin që u hapë rrugë studentëve në zhvillimin e tyre profesional, si dhe punësohen gjatë dhe pas përfundimit të studimeve./UBTnews

Apliko TANI: https://apliko.ubt-uni.net/

Vazhdo të lexosh

Të kërkuara