Kontakti

Bota

Trump nënshkruan marrëveshjen bashkë me Hotin e Vuqiqin

Me ndërmjetësimin e presidentit amerikan, Donald Trump, Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar sot marrëveshje me Shtëpinë e Bardhë, raporton Gazeta...

Më shumë postime