Raporto ngjarjen

  Rajoni Press ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Anamoravës që të jenë protagonist i lajmit duke raportuar ngjarje dhe raste të kategorive të ndryshme si shërbime komunale, ndodhi aksidentesh, raste të korrupsionit, krimin e organizuar, keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, raportimit për prostitucion, kontrabandim të mallrave, ryshfeti, mos puna e zyrtarëve publik si dhe të gjitha rastet tjera me interes të publikut.

  Format e raportimit në redaksinë tonë?
  1. Duke plotësuar këtë formë;
  2. Duke na shkruar në email [email protected];
  3. Duke na kontaktuar në telefon 044 132 402;
  4. Duka na vizituar në redaksi;
  5. Duke na shkruar në Facebook.

  Vërejtje: rajonipress.com mban të drejtën për t'i redaktuar raportet e dërguara si dhe rezervon të drejtën e publikimit ose mos-publikimit. Kjo bëhet në pajtim me legjislacionin në fuqi për media të shkruara si dhe me qëllim të mos-dëmtimit të hetimeve dhe hulumtimeve eventuale.